Skip to main content

Modern Mill Kosova

Një botë përtej drurit

PRODUKTI ACRE™

Një material i ri ndërtimi i qëndrueshëm me gjithë ngrohtësinë dhe bukurinëe drurit te vërtetë
tani e gjeni ne Kosovë.

QËNDRUESHMËRI PLUS

PERFORMANCE

100% jo nga pemët, pa fenol, formaldehid dhe ngjitës. I reziston ujit, motit dhe dëmtuesve, e garantuar që të mos kalbet, plasaritet ose ndahet

I LEHTË PËR TË PUNUAR

Prehet modifkohet pastaj punoni me mjete të rregullta të përpunimit të drurit - nuk nevojiten pajisje speciale

NGAJSHMERI E DRURIT TË VËRTETË

E padallueshme nga druri i vërtet. Lëreni të papërfunduar, njollojeni ose ngjyrosni, sipas preferences.

ZERO MBETJE
100% RECYCLABLE

Bërë nga lëvoret e riprodhuara të orizit, një mrekulli natyrore e forcës dhe qëndrueshmërisë dhe rezistentes ndaj ujit

REZISTENTE NDAJ UJIT DHE
REZISTENTE NDAJ RRËSHQITJES

Sillni pamjen e drurit kudo – buzë plazhit, buzë pishinës ose në dush.

MUNDESI APLIKIMI TE PAFUNDME

Një material ideal për pothuajse çdo aplikim, nga muret në dekorime te mobiljeve, verandave, oboreve dhe pa fund mundesi tjera

PRODUKTE 100% AMERIKANE, TANI NE KOSOVE

Le të ndërtojmë diçka së bashku

PUNA JONE

Teknologjia jonë e patentuar bashkon lëvozhgat e orizit - një mrekulli natyrore e forcës dhe qëndrueshmërisë rezistente ndaj ujit - me përbërës të tjerë për të krijuar një material të ri me veti të jashtëzakonshme. Bëhu ndër të parët që ndërton me ACRE.

Ne ruajm natyren
pyjet dhe pemet.
Shihni se si mund të ndihmoni në mbrojtjen e pyjeve të botës duke ndërtuar me ACRE në vend të drurit.

Modernmill Kosova L.L.C

Modern Mill Kosova is proud to serve as the official representative for all European countries.

 

Committed to excellence and fostering strong European connections, we act as a bridge, ensuring seamless interactions and promoting mutual growth across the continent. Trust in Modern Mill Kosova to be your reliable European gateway.

 

Find us at:

Address: Marigona Residence, Prishtine 10000 XK

+383 48 136 136

Info@modernmill-ks.com